GESTIÓ D’OBRES ARQUITECTURA

Gestió d’Obres Arquitectura forma part del grup Contracta, especialitzada en rehabilitaciò i reformes des del 1994.

Totes les empreses del grup tenen com a valor fonamental la qualitat i compromís en els projectes així com la innovació i l’ús responsable de les noves tecnologies de la construcció, que ens permeten anar sempre un pas més enllà.

Gestió d’Obres Arquitectura és una empresa dedicada exclusivament a arquitectura.  Acumulem l’experiència de molts projectes i obres, que ens permeten oferir els nostres serveis a constructors,  empreses de rehabilitació i comunitats de propietaris de manera totalment independent.

L’experiència pràctica, el factor que ens diferencia

Pertànyer a un grup constructor amb múltiples empreses i serveis ens ha donat una experiència pràctica i executiva important, que ens permet abordar tots els projectes amb una visió realista i una alta atenció als detalls que sabem que són realment importants.

La millor rehabilitació o reforma és la que compleix els estàndars de qualitat previstos i que es realitza en els terminis i costos planificats.

Coneixement pràctic

Els projectes i la seva planificació parteixen sempre del coneixement pràctic, per això som capaços de garantir que el que proposem és viable i que es pot fer en el temps i costos pressupostats.

Resolutius

L´experiència ens diu que en tota obra hi ha entrebancs: la nostra vocació és evitar-los tan com sigui possible amb una bona planificació, i resoldre´ls de manera proactiva i resolutiva quan apareixen.

Procés àgil i fluid

El nostre repte en cada obra és simplificar el procés perquè esdevingui àgil i fluid, tant pels nostres clients com pels industrials i professionals que hi intervenen.

Rigor

La nostra intervenció en una obra pot ser molt àmplia o molt puntual, però sempre actuem sota aquestes premises: excel.lència tècnica, cura dels detalls, atenció personalitzada i rigor en els timings.

EQUIP

Comptem amb un ampli equip de professionals especialitzats en rehabilitacions i reformes: arquitectes superiors, arquitectes tècnics, enginyers d’edificiació i enginyers industrials, així com un equip d’atenció al client que permet una comunicació fluida durant tot el procés.

Francisco Talavera Canoarquitecte tècnic col·legiat amb més de 15 anys d’ experiència, especialitzat en la realització de tot tipus de projectes d’ obra Civil i Pública d’ intervenció a l’edifici existent i obra nova.

Durant tota la seva carrera professional ha completat la seva formació realitzant diferents cursos al voltant del Col·legi d’ Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona i diferents seminaris organitzats tant per entitats públiques com privades. Post Grau de FACILITY MANAGEMENT al CAATEEB el qual li ha permès gestionar els recursos immobiliaris de forma global o integral responsabilitzant-se de les instal·lacions tècniques, la gestió d’espai i la gestió de patrimoni.

Maria Fernández i Gusart, Arquitecta colegiada 64.338 i Arquitecta tècnica. Especialista en tot tipus de projectes, tan d’obra nova com d’edificis existents, canvis d’ús i interiorisme.

Experiència en eines informàtiques de disseny, realitat virtual, Revit, Photoshop i càlculs estructurals. Postgrau en rehabilitació d’edificis, diagnosi de lesions, intervenció en sistemes constructius, gestió i control de diferents projectes de rehabilitació.

COL·LABORADORS